Over ons

Wij zorgen én ontzorgen!

Wat als hobby begon met hapjes maken en op elke verjaardag flink uitpakken, werd het begin van Opperman Catering. Verjaardagen werden dan ook regelmatig gebruikt om nieuwe hapjes uit te testen en de mensen om hun mening te vragen, hier zijn onze hapjes uit ontstaan. Van een schaal hapjes in de maand tot honderden in de week, sinds we officieel zijn gestart zijn we flink gegroeid!

10-10-2010 was de dag dat Opperman Catering officieel begon als cateringbedrijf. Nu een aantal jaren later is sinds kort ook Opperman Verhuur in het leven geblazen als dochteronderneming van Opperman Catering. Bij Opperman Verhuur zijn we gespecialiseerd in de verhuur van alles wat ú nodig heeft voor uw feest. Van bierglazen tot springkussen en van hapjes tot aan de toiletwagen, wij zorgen én ontzorgen.

Nu, 11 jaar na de oprichting van Opperman Catering & Opperman Verhuur hebben we al heel wat feesten mogen verzorgen. Ervaring en passie om uw feest onvergetelijk te maken, of het nu om 25 of 500 personen gaat, wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Niks is bij ons standaard, iedereen is anders, dus ook elk feest is weer anders. Daarom werken wij het liefst op afspraak. Zo kunnen we samen onder het genot van een kop thee of koffie doorspreken hoe we het feest speciaal en onvergetelijk kunnen maken, geheel naar eigen wens. Niks is ons te gek, want Opperman Catering zorgt én ontzorgt!